Μετάφραση

HelpText



Μεγέθυνση (Zoom-In): Ctrl + , Σμίκρυνση (Zoom-Out): Ctrl - , Επαναφορά (1:1): Ctrl 0 . Καλύτερη απεικόνιση με: Chrome, Firefox, Maxthon, Opera, Safari.

Επιστροφή


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα > Σελίδα Αναρτήσεων.

news

6 Απρ 2012

Πασχαλινές Λαμπάδες



Έρχεται το Πάσχα και όλοι έχουμε στο μυαλό μας την αγορά της λαμπάδας για το βαφτιστήρι μας αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Στο εμπόριο υπάρχει σαφώς μία τεράστια ποικιλία από λαμπάδες κάθε τύπου. Όμως υπάρχει και η επιθυμία να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο το οποίο θα εντυπωσιάσει και θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο.
Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις παιδικές λαμπάδες, αυτό που παρατηρείται είναι ότι οι επώνυμες λαμπάδες δεν είναι καθόλου στολισμένες. Για παράδειγμα σου ζητάει το βαφτιστήρι τη λαμπάδα του «Action Man» και αυτό που ουσιαστικά αγοράζεις είναι ένα μεγάλο κουτί με ένα σκέτο κερί το οποίο συνοδεύεται δίπλα με ένα παιχνίδι «Action Man». Το παιδί κρατάει το παιχνίδι και την ώρα που πάει στην Ανάσταση κρατάει στα χέρια του μία σκέτη μονόχρωμη λαμπάδα χωρίς κανένα ενθουσιασμό
Έχοντας τη διάθεση και το μεράκι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα μπορούσαμε να στολίσουμε μόνοι μας τη λαμπάδα που θα κρατάει το παιδί . Δεν θα του στερήσουμε τη χαρά του παιχνιδιού που επιθυμεί αλλά αντιθέτως μπορούμε να του χαρίσουμε διπλή χαρά με το να νιώσει πως η νονά όχι απλά του πήρε τη λαμπάδα που επιθυμούσε αλλά ωστόσο φρόντισε και αυτή που θα κρατάει στη εκκλησία να είναι ανάλογα χαρούμενη.
Το να φτιάξετε μόνοι σας λαμπάδες, είναι το πιο όμορφο και δημιουργικό δώρο για τους αγαπημένους σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.
Αναλόγως το στυλ που σας αρέσει μερικές ιδέες για χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες θα μπορούσαν εύκολα να φτιαχτούν από τα παρακάτω υλικά:

Κορδέλες
Κορδόνια
Ξυλάκια κανέλας και άλλα μυρωδικά
Αποξηραμένα άνθη
Διακοσμητικά αντικείμενα της επιλογής σας
Παιχνίδια όλων των ειδών από μικρά μέχρι μεγάλους ήρωες και κούκλες
Καρφίτσες
Κόλλα
Κολλητική ταινία
πιστόλι σιλικόνης

Ο τρόπος διακόσμησης τους είναι απλός αρκεί να έχετε την εικόνα που θέλετε στο μυαλό σας.
Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλιά σας εδώ...